Lone Fabricius Jørgensen

The Touch

1. januar 2007 var dagen, hvor The Touch så dagens lys. Jeg var blevet fuldtidsselvstændig. På samme tid både spændende og skræmmende, men når man har en drøm, så må man følge den – og min var at arbejde med dyr på mere end fritidsbasis.

Det er en stor glæde dagligt at hjælpe hunde og katte til en bedre livskvalitet.

Jeg arbejder primært med massage og ledmanipulation, men er også uddannet hundetræner, klikkerinstruktør og adfærdsbehandler. Jeg har tidligere undervist i alm. hverdagslydighed og sportræning (id og schweiss), men da døgnet kun har 24 timer, har jeg måttet prioritere min tid, hvorfor jeg nu mest arbejder med massage og ledmanipulation.

Jeg inviteres jævnligt til at afholde kurser i hundemassage til husbehov og foredrag om ledmanipulation. Disse arrangementer bliver slået op under kurser/foredrag, men tilmelding skal ske til arrangøren. Jeg kan naturligvis også bookes til at afholde kurser i sportræning eller andre træningsrelaterede emner. Sådanne kurser skrues sammen efter behov og ønsker.

Jeg deltager løbende i relevante og spændende efteruddannelser/foredrag/kurser. Min grundholdning er, at jeg aldrig bliver færdig med at lære – og der er sker heldigvis hele tiden en udvikling både inden for forskellige behandlingsmetoder og træning/adfærd.

Privat er jeg den lykkelige ejer af 3 hunde – to gamle danske hønsehunde og en cocker spaniel. Jeg har et lille stueopdræt af gammel dansk hønsehund under kennelnavnet Take A Stand. Mine hunde kan ses på min kennelhjemmeside